AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı otobüste unutmak

Kahve falında çantayı otobüste unutmak

Kahve falında çantayı otobüste unutmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Kahve falında otobüste çanta unutmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında otobüste valiz unutmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında otobüste bavul unutmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında otobüste eşya unutmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında çantanı unutmak kötü günler yaşanacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Kahve falında çantayı arabada unutmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir