AnaSayfa / Genel / Kahve falında duran gemi görmek

Kahve falında duran gemi görmek

Kahve falında duran gemi görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kimseden korkmayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duran gemi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında gemiye binememek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında şavaş gemisi görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında gemide gittiğini görmek iç huzurunun yerinde olacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye binip kaçmak küslükleri bitireceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde gemi görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında gemiyi halatla çekmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi güvertesi görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi yapmak kazancın her daim artacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir