AnaSayfa / Genel / Kahve falında şavaş gemisi görmek

Kahve falında şavaş gemisi görmek

Kahve falında şavaş gemisi görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerin başına geçeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şavaş gemisi gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında çok büyük gemiler görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında tren ve gemi görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sallanan gemi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında gemide olmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemide oturmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak kendisine olan güvenin artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir