AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı uzaydan görmek

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek zahmetinin çoğalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, saygısını toplayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaydan gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret eder.

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, fal sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında uzaydan dünya görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, alkış alacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında uzayda dünyayı görmek eğlenceli günler geçireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyaya düşmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir