AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünürlük görmek

Kahve falında dünürlük görmek

Kahve falında dünürlük görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, gücünün azalacağına, korkularını yeneceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında dünürlük gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kıza dünür gitmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski dünürleri görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski dünürü görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, uykusuz geceler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dünürle kavga etmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünürleri görmek rızkının kesileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında dünür olmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, servet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dünür geldiğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir