AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza dünür gitmek

Kahve falında kıza dünür gitmek

Kahve falında kıza dünür gitmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayat boyu çok sevileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza dünür gitmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kıza dünür gitmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünürlüğe gitmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında dünür gitmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek yeni bir yola gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında dünürcü görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünür olmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünürü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir