AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünürcü geldiğini görmek

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dünürcü geldiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında kızına dünür geldiğini görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dünürcü geldiğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında dünür geldiğini görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dünürcü gelmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünürleri görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski dünürleri görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dünürü görmek güzelleşeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir