AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünürlüğe gitmek

Kahve falında dünürlüğe gitmek

Kahve falında dünürlüğe gitmek amaçlarına nail olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünürlüğe gitmek gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında dünür gitmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işarettir.

Kahve falında dünürlüğe gitmek borçlarını ödemeyi başaracağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza dünür gitmek can sıkıcı haberler almaya, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendine dünür geldiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dünürcü görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski dünürü görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünürleri görmek çocuklarının fazla olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dünürünü görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, işlerinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir