AnaSayfa / Genel / Kahve falında dümdüz deniz görmek

Kahve falında dümdüz deniz görmek

Kahve falında dümdüz deniz görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, problemlerinin çözüleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, şansın açılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında dümdüz deniz gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında dümdüz deniz görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dümdüz yolda yürümek kısmetinin bollaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dümdüz yol görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek ün ve itibar sahibi olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Kahve falında denizde trenle gitmek yaşamını daha iyi planlayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde hayvanlar görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında evinin denizde olduğunu görmek yüksek bir makamı olacağına, işinde ustalaşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kum almak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir