AnaSayfa / Genel / Kahve falında dümdüz yol görmek

Kahve falında dümdüz yol görmek

Kahve falında dümdüz yol görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bütçesinin küçüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dümdüz yol gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında dümdüz yol görmek sevdiklerini de koruyacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Kahve falında dümdüz deniz görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Kahve falında dümdüz yolda yürümek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yol görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında yol kenarında yeşillik görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zor yollardan geçmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında yola sıçmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok uzun yol yürümek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir