AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli öksürmek

Kahve falında sürekli öksürmek

Kahve falında sürekli öksürmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli öksürmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında sürekli öksürmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının öksürdüğünü görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Kahve falında kan öksürmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dumandan öksürmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin öksürdüğünü görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok öksürmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında sürekli birini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli kuran okumak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir