AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden anahtar almak

Kahve falında anneden anahtar almak

Kahve falında anneden anahtar almak çok başarılı işlere adım atacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneden anahtar almak gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında ölmüş anneden anahtar almak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında anneden anahtar almak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar kırıldığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında parlayan anahtar görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarlar görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında anahtar hediye almak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yakınından anahtar almak işinin gücünün rast gideceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir