AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar hediye almak

Kahve falında anahtar hediye almak

Kahve falında anahtar hediye almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Kahve falında anahtar hediye almak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında anahtar hediye etmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında anahtarlık hediye almak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar hediye almak bolluğa kavuşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine araba anahtarı vermek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında anahtarlık vermek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden anahtar almak patron koltuğuna geçeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarı kapının üstünde unutmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında ağzında anahtar görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir