AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarlar görmek

Kahve falında anahtarlar görmek

Kahve falında anahtarlar görmek bunalıma düşeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarlar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında birinden anahtar almak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı anahtar görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe anahtar vermek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol anahtar görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarını unutmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik kasa anahtarı görmek çok güzel günler geçirileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan anahtarı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir