AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanne ve anneanne görmek

Kahve falında babaanne ve anneanne görmek

Kahve falında babaanne ve anneanne görmek attığı adımların boşa gideceğine, mekân değiştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yanlış anlaşılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaanne ve anneanne gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında anneanne babaanne görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında babaanne ve anneanne görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında anneanne ve babaanne görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek neredeyse mahkemelik olunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş olan anneanneyi görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanne görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi sağ görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneanne ve dede görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir