AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı hediye almak

Kahve falında kapalı hediye almak

Kahve falında kapalı hediye almak bir sebeple çok zorlanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı hediye almak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kapalı hediye almak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında kapalı göz görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, eksiği kendinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir