Kahve falında dükkanda müşteri görmek

Kahve falında dükkanda müşteri görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük başarı kazanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dükkanda müşteri gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Kahve falında dükkanda müşteri görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müşteriyle kavga etmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde çok müşteri görmek sorunların çabucak atlatılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski müşteri görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müşteriyi görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında müşteri olmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık müşteri görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında müşteriye mal satmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir