Kahve falında müşteriyi görmek

Kahve falında müşteriyi görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kurtuluşu bulacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında müşteriyi gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında müşteriye mal satmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında müşteri olmak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında müşteriyle kavga etmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanda müşteri görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde çok müşteri görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde müşteri görmek umutlarının tazeleneceğine, nahoş sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok müşteri görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık müşteri görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir