AnaSayfa / Genel / Kahve falında müşteriye mal satmak

Kahve falında müşteriye mal satmak

Kahve falında müşteriye mal satmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, içinin rahatlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında müşteriye mal satmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında müşteriye mal satmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında müşteriyle kavga etmek hayatında yeni ufuklar açacağına, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde müşteri görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dükkanda müşteri görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet eder.

Kahve falında eski müşteri görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, zorlukların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında müşteriyi görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde çok müşteri görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan müşteri görmek duygularının karşılık göreceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir