Kahve falında eski müşteri görmek

Kahve falında eski müşteri görmek hileye, fesada bulaşacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ferahlayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında eski müşteri gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Kahve falında eski müşteri görmek manevi olarak da yıpranacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret eder.

Kahve falında müşteriyle kavga etmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık müşteri görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında müşteriyi görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde çok müşteri görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan müşteri görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında çok müşteri görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanda müşteri görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir