AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanneye görmek

Kahve falında anneanneye görmek

Kahve falında anneanneye görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, onu uyaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneanneye gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Kahve falında anneanne hasta görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneannenin dirildiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölü anneanneyi görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü anneannesini görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında anneanneye görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Kahve falında anneanneyi öpmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir