AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak

Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak

Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak kudretinin yerine geleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sürekli yerinde sayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında anneanne sarılmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet eder.

Kahve falında anneanneye sarılmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneye sarılmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneanneye sarılmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında anneanne elini öpmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş olan anneanne görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üvey anneanne görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir