AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı olduğunu görmek

Kahve falında dükkanı olduğunu görmek

Kahve falında dükkanı olduğunu görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş öğreneceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan kapısını açmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında harabe dükkan görmek malının artmasına, bereketlenmesine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mücevher dükkanı görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı taşımak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanı yıkamak büyük emekler vereceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir