AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan anahtarı görmek

Kahve falında dükkan anahtarı görmek

Kahve falında dükkan anahtarı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok iyi şeylere, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan anahtarı gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Kahve falında dükkan anahtarı görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı devretmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dükkanda ayakkabı görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük dükkan görmek sağlığın da bozulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dükkanda böcek görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında saatçi dükkanı görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir