AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününün ertelendiğini görmek

Kahve falında düğününün ertelendiğini görmek

Kahve falında düğününün ertelendiğini görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğününün ertelendiğini gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında düğününün ertelendiğini görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kar eritmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun eritmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Kahve falında buz eritmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında itfaiye eri görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ermiş insan görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sabun eritmek sorunların çözüleceğine, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yağ eritmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir