AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününe gitmek

Kahve falında başkasının düğününe gitmek

Kahve falında başkasının düğününe gitmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, edilen duaların kabul olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek kurtuluşu bulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek hayallere kavuşulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin düğününe gitmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlanmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet eder.

Kahve falında düğün gitmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle düğüne gitmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir