AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünsüz evlenmek

Kahve falında düğünsüz evlenmek

Kahve falında düğünsüz evlenmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünsüz evlenmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında düğünsüz evlenmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün evlenmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ömrünün uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek düğün görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünle evlendiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında düğün yapmadan evlenmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir düğüne hazırlanmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir