AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneannem öldüğünü görmek

Kahve falında anneannem öldüğünü görmek

Kahve falında anneannem öldüğünü görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, para pul sahibi olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneannem öldüğünü gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında anneanneyi öldü görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneannem öldüğünü görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneannenin öldüğünü görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneanne sarılmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dede ve anneanneyi görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında anneanne elini öpmek en tepkedeki kimse olacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaanne ve anneanne görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneanne olmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir