AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanne olmak

Kahve falında anneanne olmak

Kahve falında anneanne olmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneanne olmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü anneanne görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında dede anneanne görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneanne elini öpmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanneyi görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında anneanne ve babaanne görmek asla yüksünmeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve anneanne görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir