AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde silah görmek

Kahve falında düğünde silah görmek

Kahve falında düğünde silah görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, evine bereket geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde silah gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında düğünde silah görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde silah atmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde silah sıkmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürpriz düğün görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi düğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında düğünde kar görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ilahili düğün görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir