AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde kar görmek

Kahve falında düğünde kar görmek

Kahve falında düğünde kar görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kısmetinin bollaşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde kar gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında düğününde kar yağdığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde kar görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün saçı yaptırmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bol dua edeceğine inanılır.

Kahve falında kabede düğün görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında düğüne katılmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında düğün için elbise almak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde gülmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında düğün hazırlıkları yaptığını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir