AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi zarara uğrayacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak gördüyseniz:

  • Gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında topluluğa konuşma yapmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Kahve falında halka konuşma yapmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, statü atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde konuşma yapmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında konuşma yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir