AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, endişelerin sona ereceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulur.

Kahve falında kalabalığa konuşma yapmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak özlemlerini bitireceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak maddi zararını karşılayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak haybeye para ve zaman harcayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık içinde banyo yapmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta yemek yapmak anne babaya müjde verileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir