AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde eğlenmek

Kahve falında düğünde eğlenmek

Kahve falında düğünde eğlenmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde eğlenmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında düğünde eğlenmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde eğlenmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarıyla eğlendiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülüp eğlenmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek huzur dolu günler geçireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla eğlendiğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle eğlenmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işaret eder.

Kahve falında oynamak eğlenmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir