AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynamak eğlenmek

Kahve falında oynamak eğlenmek

Kahve falında oynamak eğlenmek şansının açılacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında oynamak eğlenmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında oynamak eğlenmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eğlenmek dans etmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, mülkiyetinin de artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla eğlenmek elinin darlığa düşeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla eğlendiğini görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çok eğlenmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gülüp eğlenmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle eğlenmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle eğlenmek rakiplerine yenileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir