AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle eğlenmek

Kahve falında birisiyle eğlenmek

Kahve falında birisiyle eğlenmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle eğlenmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle eğlenmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla eğlendiğini görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle eğlenmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında denizde eğlenmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gülüp eğlenmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle eğlenmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla eğlenmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir