AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğün yemeğini görmek

Kahve falında kendi düğün yemeğini görmek

Kahve falında kendi düğün yemeğini görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Kahve falında kendi düğün yemeğini gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında düğünde et yemek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek vermek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde pasta yemek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde yemek yapmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde baklava yemek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işindeki verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün yemeği yapmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine inanılır.

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, istediklerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün pasta yemek vefakar bir insan olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir