Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada görmek

Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, başarıları ile konuşulacağına, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze ve düğün bir arada görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze ve düğünü bir arada görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenaze görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında düğün cenaze görmek hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek sağlık içinde yaşanacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde cenaze görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir