AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüm atmak

Kahve falında düğüm atmak

Kahve falında düğüm atmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalet eder.

Kahve falında düğüm atmak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında düğüm atmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ipe düğüm atmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında iple düğüm atmak gönlünün rahata ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğümlenmiş saç görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğümlü iplik görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında düğüm açmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yeni iş kollarına girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir