AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple düğüm atmak

Kahve falında iple düğüm atmak

Kahve falında iple düğüm atmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple düğüm atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında ipe düğüm atmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iple düğüm atmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğümlenmiş ipi çözmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iyi halini yitireceğine inanılır.

Kahve falında düğümlü ip görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip düğümü görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ip düğümü çözmek mutsuz olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ipin düğümünü çözmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir