AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğümlenmiş saç görmek

Kahve falında düğümlenmiş saç görmek

Kahve falında düğümlenmiş saç görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında düğümlenmiş saç gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında saç düğümü çözmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında düğümlenmiş saç görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğümlü saç görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazı düğümlenmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Kahve falında düğüm açmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında düğümlü çarşaf görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipin düğümünü çözmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip düğümü çözmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir