AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta ben görmek

Kahve falında bacakta ben görmek

Kahve falında bacakta ben görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bacakta ben gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında bacakta ben görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında bacakta et beni görmek kazancının düşeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birinin beni boğduğunu görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe benzeyen kadın görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beni öptüğünü görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek mutlu günler göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birbirine benzeyen insan görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir