AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli dua etmek

Kahve falında sesli dua etmek

Kahve falında sesli dua etmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, iflas edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulur.

Kahve falında sesli dua etmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sesli dua okumak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle dua etmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli dua etmek bunalıma gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua sesi duymak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek sesle dua okumak bununla yüceleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek sesle sure okumak fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deve sesi duymak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir