AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua eden birini görmek

Kahve falında dua eden birini görmek

Kahve falında dua eden birini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dua eden birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında dua eden hoca görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta dua edenleri görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dua edeni görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua edememek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dua eden adam görmek hakkıyla kazanca, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua eden kadın görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua eden el görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua eden kadınlar görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir