AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kağıt imzalamak

Kahve falında bir kağıt imzalamak

Kahve falında bir kağıt imzalamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kağıt imzalamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında bir kağıt imzalamak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında boş kağıt imzalamak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kağıdı imzalamak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kağıt imzalamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında iş sözleşmesi imzalamak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında dosya imzalamak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kontrat imzalamak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında sözleşme imzalamak maddi yükünün artacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir