AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kağıt imzalamak

Kahve falında boş kağıt imzalamak

Kahve falında boş kağıt imzalamak kötü halinden eser kalmayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rahat nefes alınacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş kağıt imzalamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında boş kağıt imzalamak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt imzalamak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında bir kağıt imzalamak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kağıdı imzalamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalettir.

Kahve falında fatura imzalamak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Kahve falında belge imzalamak kararlar alacağına, ticarete atılacağına delalet eder.

Kahve falında kontrat imzalamak sorunlarını teker teker aşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah defteri imzalamak kazancının eksileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir