AnaSayfa / Genel / Kahve falında anlaşma imzalamak

Kahve falında anlaşma imzalamak

Kahve falında anlaşma imzalamak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anlaşma imzalamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Kahve falında anlaşma imzalamak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanla anlaşma yapmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anlaşmalı evlilik yapmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında iş anlaşması yapmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinle anlaşma yapmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anlaşma yapmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anlaşma görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kontrat imzalamak sürekli yerinde sayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir