AnaSayfa / Genel / Kahve falında dost kazığı yemek

Kahve falında dost kazığı yemek

Kahve falında dost kazığı yemek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dost kazığı yemek gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında dost kazığı yemek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dost kazığı görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kazık yemek engellerden kurtulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek herkesin istediği şeye kavuşacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında toprağa kazık çakmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında kazık görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında kazık atmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazığa oturmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir