AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunu öpmek

Kahve falında dostunu öpmek

Kahve falında dostunu öpmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, dinamik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostunu öpmek gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında dostunu öpmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında en iyi dostunu görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir aile dostunu görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında dost bir köpek görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin dostluğunu görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir