AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayı beraber görmek

Kahve falında anne ve babayı beraber görmek

Kahve falında anne ve babayı beraber görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babayı beraber gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Kahve falında anne ve babayı beraber görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla beraber olmak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle beraber ağlamak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesiyle beraber olmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle beraber olmak ömrünün de uzun olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında anne baba boşanması görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanı anneni aldatırken görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna yorulur.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir